Om Freshway

Om Freshway

logoblack slogan
tilbud

Kvalitet brands til lave priser

Hos Freshway bestræber vi så vidt som muligt, at tilbyde mærkevaretøj til de bedste priser i forhold til markedet. Derudover har vi fokus på unikke produkter, som ikke kan findes overalt. I dag har vi ca. 2000+ produkter, og vi bliver ved med at udvide vores sortiment med de bedste brands og modeller til bedste priser.

Kundeoplevelsen hos Freshway

Når man handler hos Freshway, så er det utrolig vigtigt for os, at du får den bedste kundeoplevelse igennem hele processen. Derfor sørger vi for hurtig og god kundeservice, hvor man virkelig kan mærke personlig hjælp, og ikke bare en robot der giver automatiske svar. Vi er åbne for konstruktiv kritik, så vi altid kan udvikle og forbedre os selv. På denne måde tror vi på, at kunne imødekomme vores kunders ønsker og behov.

Hvem er vi

Vi er 2 unge iværksættere fra Århus der har stiftet Freshway i 2021. Det er tidsmæssigt besværligt, at finde mærkevaretøj i fysiske butikker til fornuftige priser. Dette problem ville vi lave om på! Således kom ideen om Freshway som er en super nem webshop, der tilbyder dig det bedste mærkevaretøj til de bedste priser.

Freshway
Your way to get Fresh!