Returnering af produkt

Returnering af produkt

Hvis du fortryder købet:

Du fortryder dit køb ved at udfylde vores returformular.

Da vores varer blive leveret igennem Italien er det meget vigtigt at du kontakter os så snart du har oplevet fejlen så vi kan kontakte vores leverandør.

Du skal skrive ordrenummeret som du har modtaget som kan findes under din konto på webshoppen.

Derudover skal du beskrive problemet detaljeret – gerne ved hjælp af et billede og ved at vedhæfte et link til produktet.

Så snart du har udfyldt vores formular modtager du en bekræftelse samt adresse hvor du skal returnere varen til.

 

Returneringspolitik:

Varer skal returneres ubrugte og ubeskadigede med alle mærker fastgjorte og inklusive den originale indpakning.

Fodtøj og accessories skal returneres med de originale kasser og beskyttende poser, hvis de medfulgte, og placeres i en beskyttende kasse til forsendelse.

Når du prøver fodtøj, så undgå venligst at afgiver mærker på sålene eller at beskadige skotøjsæsken.

Du skal sende din ordre retur til os efter du har udfyldt vores formular returformular uden unødig forsinkelse, og senest 10 dage efter du har modtaget varen. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du skal vedlægge ordrebekræftelse, eller anden form for dokumentation for købet, ved returnering. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Returnering: 

Vi behandler alle returneringer indenfor 1-5 hverdage, du modtager en bekræftelse på mail når den er gennemført.

 

Ombytning

Desværre tilbyder vi ikke ombytning af produkter. Du skal blot returnere dine varer og genbestille til en erstatning. Din tilbagebetaling vil blive behandlet, når vi har modtaget dine uønskede varer.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varen.

 

Fortrydelsesret: 

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 10 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

 

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi. Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger ved købet (dog ikke fragtomkostninger for returnering), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

    Hvis dit produkt er defekt, skal du kontakte vores kundeservice.